Sittdyna, stolsdyna, stolsits

Stolsits i filttyg

Stolsits anpassade till pinnstolar. Strapsen är av skinnimitation, och kudden i filtmaterial. Gör dina stolar än mer bekväma.

VARUMÄRKE
FurnitureWear
PRIS

59,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Sittdynorna har remmar av läderimitation. Remmarna knäpps enkelt fast i ryggstödet, fungerar för både vanliga stolar och pinnstolar. 

SPECIFIKATIONER

Diameter: 31 cm
Tjocklek: 3 cm

LIKNANDE PRODUKTER

 • 99,00 kr
  KAMPANJ!

  En utvald blandning av möbeltassar som hjälper dig att få koll på just vilka tassar du behöver. Kitet inkluderar självhäftande tassar, tassar som ska glida på mattor, och även anti-glid tassar. Vi har även inkluderat ett par mindre verktyg som hjälper dig att montera dina tassar, och ta måtten på dina möbelben.

  99,00 kr / st
 • 8,00 kr

  Gipsexpander, metallexpander s.k mollyplugg är en väldigt användbar skruv för montering av diverse saker som behöver fästas i en vägg som består av gips. Är det en tavla, eller krok, hylla som ska monteras så är mollyplugg en väldigt användbar produkt. En gipsexpander monteras in i önskad vägg och kan bära tunga föremål. En vanlig skruv i en gipsväg, även...

  8,00 kr / st
 • 44,00 kr

  Med kasthake, fönsterhake stänger du diverse fönster, dörrar och lådor, monteras i trämaterial. Ett smart och billigt sätt att hålla saker stängda och på plats.  

  44,00 kr / st
 • 159,00 kr

  Mjuk, smart och funktionell förvaringsväska för sängbruk. Vi gillar idén av att göra din sängstund än mer uppstyrd med denna smarta förvaringsväska. Fungerar mycket bra för ipad, laptop, tidning eller dylikt. 

  159,00 kr / st