chat

Justerbara fötter, ställbar fot till stol och skåp

Justerbara fötter är en viktig inredningsdetalj som gör stor skillnad. Justera höjden på dina stolsben eller möbel. Jättebra alternativ för att matcha stolshöjd med bordshöjd och kan bidra till bättre komfort och förbättrat utseende. Våra förhöjningar finns i metall, plast och filt samt olika modeller och design för att du ska hitta den som pass...

Justerbara fötter är en viktig inredningsdetalj som gör stor skillnad. Justera höjden på dina stolsben eller möbel. Jättebra alternativ för att matcha stolshöjd med bordshöjd och kan bidra till bättre komfort och förbättrat utseende. Våra förhöjningar finns i metall, plast och filt samt olika modeller och design för att du ska hitta den som passar dig och din möbel bäst. För bästa resultat, var noggrann med att rengöra ytan, se till att vax, fett och damm är borta. Vad gäller förhöjningar med skruv - skruva fast förhöjningen ordentligt, vid behov förborra hål. För förhöjningar som sitter fast inuti benet tryck fast dem ordentligt.

Sedan 2012 har vi sålt hundratusentals tassar till privatpersoner, företag och industrin. Vi arbetar idag ihop med ett antal leverantörer i Sverige och i Europa. Tillsammans har vi lång erfarenhet och löpande tar vi fram varianter av nya möbeltass-produkter.  Vårt mål är att kunna erbjuda tassar för alla typer av möbler och miljöer.

Mer
Fill in size of Legs
  X  
mm /  Inch
FILTER
FÄRG
  • Svart   ( 6 )
  • Metall   ( 1 )
  • Vit   ( 2 )
Typ av yta
  • Innegolv   ( 2 )
Stolbensform
  • Rund   ( 4 )
Rörskyddstyp
  • Invändig (innermått dia.)   ( 6 )