chat

Dörrstopp inomhus

I kategorin dörrstopp inomhus återfinns en rad dörrstoppare som funnits i årtionden. Dock med ett par förbättringar i material och funktion. En del av våra dörrstopp kräver lite montering, för andra dörrstoppar krävs ingen skruvmejsel eller borr. Självhäftande väggskydd som dörrstopp och dörrstopp för handtag är smarta produkter som bör finnas i...

I kategorin dörrstopp inomhus återfinns en rad dörrstoppare som funnits i årtionden. Dock med ett par förbättringar i material och funktion. En del av våra dörrstopp kräver lite montering, för andra dörrstoppar krävs ingen skruvmejsel eller borr. Självhäftande väggskydd som dörrstopp och dörrstopp för handtag är smarta produkter som bör finnas i varje hem. Väggskydd fästes direkt på vägg oavsett material. Effektiva dörrstopp för handtag är något som vi ser i alla hus med en dörr. Vad är tråkigare än just fula märken på väggar av dörrhandtag. Vi har ett sortiment av dörrstopp som vi ser passar alla olika inredningsstilar och miljöer såsom skolor och hotell.  

Vid val av dörrstopp så bör du ta hänsyn till om dörren är tung eller lätt, och vilket material dörren är av, vid glasdörrar finns det specifika dörrstopp, samt om det är är inomhus eller utomhus som du är i behov av dörrstopp. Våra dörrstopp finns i olika material, i plast, silikon och dörrstopp i gummi.

Mer
FILTER
FÄRG
 • Svart   ( 2 )
 • Vit   ( 1 )
 • Silikon   ( 1 )
 • 20,00 kr

  Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

  20,00 kr / st
 • 39,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  39,00 kr / st
 • 25,00 kr

  En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i solid gummi.

  25,00 kr / st
 • 17,50 kr

  Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet är av mjukt gummi, och dämpar ljud och skyddar från skador i vägg. 

  17,50 kr / st