VÅR STORY

BAKGRUND

Det sägs att de första möbeltassarna skapades av grekerna år 400 e. Kr. Vår historia går inte lika långt tillbaka i tiden. År 2012 grundades Möbeltassen av den initiativrika Helene Zachrisson när hon inte kunde få tag på möbeltassar som matchade hennes behov. Under 2020 tog nya ägare över verksamheten, och företaget är fortfarande familjeägt med kontor och lager i Stenkullen strax utanför Göteborg.    

VÅR MISSION  

Vi brinner för att hjälpa våra kunder hitta en lösning och produkt som passar för varje behov. I jakten på att kunna erbjuda den perfekta möbeltassen - utifrån funktion, underlag, stil och möbel - har vi kontinuerligt breddat och fördjupat vårt sortiment. Vi har insett att kategorin möbeltassar är större än vad vi någonsin kunde ana.

FRÅN IDÉ TILL LÖSNING

Möbeltassen erbjuder en rad olika varumärken, däribland våra egna. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya produkter. Ett exempel på detta är vår populära möbelboll, en variant av en tennisboll som visat sig vara både ett supereffektivt och tåligt golvskydd samt ha en ljuddämpande effekt. En mycket uppskattad kombination i framförallt offentliga miljöer och skolor.  

FRAMÅT

Fram till idag har Möbeltassen sålt hundratusentals tassar till företag och privatpersoner över hela världen och det är grymt kul att ni är så många som kommer tillbaka.

Varmt välkommen att upptäcka Möbeltassen.se.  

Tassa lugnt!  

Bengt, Catrin & Peter