chat

VÅR STORY

Det sägs att de första möbeltassarna skapades av grekerna år 400 e. Kr. Vår historia går inte lika långt tillbaka i tiden. År 2012 grundades Möbeltassen av den initiativrika Helene Zachrisson när hon inte kunde få tag på möbeltassar som matchade hennes behov. Under 2020 tog nya ägare över verksamheten, och drivs idag från Täby.   

Vi brinner för att hjälpa våra kunder hitta en lösning och produkt - utifrån behov, funktion och miljö. Möbeltassen erbjuder en rad olika varumärken, däribland våra egna och vi breddar kontinuerligt vårt sortiment då vi insett att kategorin funktionell inredning är större än vad vi någonsin kunnat ana.

Fram till idag har Möbeltassen sålt hundratusentals tassar och produkter till företag och privatpersoner över hela världen. Det är grymt kul att få respons från våra kunder, så ta en bild och tagga din tass med @mobeltassen

Vårt mål är att bidra till en bättre vardag, än mer funktionsanpassade hem och trevligare miljöer att vistas i, så som arbetsplatser och skolor m.m.  

Varmt välkommen att upptäcka Möbeltassen.se.  


Tassa lugnt!  

Bengt, Catrin & Peter