Möbeltass tennisboll "Grå" (på stolsben 16 mm)

Möbelboll, liten, 48 mm Ø

24,00 kr / st        / order

Tillgängliga format

Stolsstrumpa, kort

Produkten säljes inte per st. Du behöver minst köpa 4 av denna produkt
Leveranstid: 2-3 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

PRODUKTDETALJER

Vi är superstolta över vår egengjorda tennisboll, den s.k. möbelbollen. Möbelbollen är bakgrunden till varför Möbeltassen grundades och har sålts i tusental. De är praktiska och lätta att trä på.    

Gjorda i ett material av polyesterfilt och naturgummi som effektivt skyddar dina golv mot repor. Bollen minskar störande ljud i lokaler som t.ex. klassrum, lunchrum mm. 

MONTERING

För enklast applicering, vänd möbeln upp och ner. Pressa på bollen på benet, flikarna ska med ner i bollen. Man kan låta tidigare tassar/rörskydd sitta kvar på benet så länge dem får plats i bollen. Skulle det behövas kan man snitta upp bollen lite extra med t.ex en mattkniv. 

SPECIFIKATIONER

Möbelbollen fungerar extra bra till runda stolsben.

Bollen som är Ø 48 mm och finns att välja mellan för följande snitt till stolsben:

12-14 mm Ø
15-17 mm Ø
18-20 mm Ø
21-23 mm Ø
24-25 mm Ø

Helgrå minitennisboll 48 mm med snitt.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 25,00 kr

  Ljusgrå möbelboll 48 mm i diameter tillverkad i massivt gummimaterial för olika sorters stolsben. Denna möbelboll är en oslagbar ljuddämpare.Lätt att monteraDämpar störande ljudSkyddar golv mot reporPerfekt för utemiljöer, vädertåligHöjer stolen 16 mmInte känslig för vinkeln på stolsbenenPassar de flesta stolsbens...

  25,00 kr / st
 • 49,00 kr

  Silent Socks går utmärkt att tvätta och torktumla. Fungerar bra i offentliga miljöer såväl som i hemmet. Silent Socks har testats av såväl SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) som svenska Akustikverkstans ljudlaboratorium. Sänker ljudnivån med upp till 18 dB, tillverkad i Sverige!

  49,00 kr / st
 • 29,00 kr
  Ny

  Vi är superstolta över vår egengjorda tennisboll, den s.k. möbelbollen. Möbelbollen är bakgrunden till varför Möbeltassen grundades och har sålts i tusental. De är praktiska och lätta att trä på.     Gjorda i ett material av polyesterfilt och naturgummi som effektivt skyddar dina golv mot repor. Bollen minskar störande ljud i lokaler som...

  29,00 kr / st

Ladda ner

Tennisboll_2019

Monteringsanvisning Tennisboll

Ladda ner (1.64M)