Grythyttan golvskydd

Rörskydd till Grythyttans utomhusmöbler

Rörskydd för böjt rörbenben till Grythyttans stålmöbler. Golvskydd till Fåtölj A2, Stol 1, Solstol A3, Fotpall A3, Soffa A3 och stol High Tech. 

REKOMMENDERAD FÖR:
YTA
Fungerar bra för alla typer av golv och underlag.
MÖBELTYP
Stol, Bord
GRYTH
PRIS

95,00 kr / 4:pack        / order

Produkten säljes inte per st. Du behöver minst köpa 16 av denna produkt
Leveranstid: 2-3 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

För bästa resultat vid montering - rengör röret och se till att smuts, fett och damm är borttaget. Jobba med stolen upp och ner på, lägg skydden på rätt ställe på din möbel och spänn fast den med medföljande buntband. Skydden har färdiga platser för buntbanden.

SPECIFIKATIONER

Till underede i massivt fjäderstål 16 mm i diameter. Tillverkade i plast.
Färger svart och grått.

Innehåll/paket:

1 st vänster fram
1 st häger fram
2 st bakre
12 st buntband

LIKNANDE PRODUKTER

 • 8,00 kr

  Inför utomhussäsongen är dessa runda rörskydd för stolar, bord och andra möbler med runda ben perfekt till utomhusbruk. Med våra enkla och praktiska rörskydd hindrar du dina möbler från att sjunka ner i marken - du slipper leriga och rostiga möbler - och hål i gräsmattan. Alltid mycket uppskattat! Rörskydden är gjorda i ordentlig plast med en större...

  8,00 kr / st
 • 5,00 kr

  Dessa multifunktionella möbeltassar tillverkade av ren plast är utmärkta för möbler som står på mattor och även för utomhusmöbler i trä. Möbeltassarna glider smidigt på underlaget och hindrar mattor från att dras med när du flyttar möbeln.

  5,00 kr / st
 • 4,50 kr

  Dessa multifunktionella tassar tillverkade av ren plast är utmärkta tassar för möbler som ska stå på mattor och för utomhusmöbler i trä.  Möbeltassarna glider smidigt på underlaget och hindrar mattor från att dras med när du flyttar möbeln. Rörnit kan sitta fast runt tidigare existerande hål i möbeln och är därför ett utmärkt alternativ för både äldre...

  4,50 kr / st