Möbeltassar i gummi (anti glid)

Vill du hindra dina möbler från att flytta på sig och skrapa dina golv, så håller våra möbeltassar i gummi (anti glid) dina möbler på plats. Möbeltassar i gummi och silikon passar perfekt när du vill att möbeln ska stå stabilt. Tassarna fungerar också bra för mindre föremål du vill ska stå stilla och stabilt tex  krukor. För bästa resultat, var ...

Vill du hindra dina möbler från att flytta på sig och skrapa dina golv, så håller våra möbeltassar i gummi (anti glid) dina möbler på plats. Möbeltassar i gummi och silikon passar perfekt när du vill att möbeln ska stå stabilt. Tassarna fungerar också bra för mindre föremål du vill ska stå stilla och stabilt tex  krukor. För bästa resultat, var noggrann med att rengöra ytan, använd gärna sandpapper för möbler i trä och se till att vax, fett och damm är borta. Därefter för tassar med spik eller rörnit använd hammare för att slå in dem helt. För tassar som sitter fast utanpå eller inuti stolsbenet, tryck fast dem ordentligt.

 

Sedan 2012 har vi sålt hundratusentals tassar till privatpersoner, företag och industrin. Det är stor skillnad på tass och tass. Våra möbeltassar håller en kvalitet som är helt i särklass i jämförelse med många av de möbeltassar som finns hos de stora kedjorna. Dels beror kvalitets skillnaderna på en unik produktionsprocess. Vi arbetar idag ihop med ett antal leverantörer i Sverige och i Europa. Tillsammans har vi lång erfarenhet och löpande tar vi fram varianter av nya möbeltass-produkter.  Vårt mål är att kunna erbjuda tassar för alla typer av behov, miljöer och kunder. Vi välkomnar dig att prova och upptäcka Möbeltassen.se.

Mer
Fill in size of Legs
  X  
mm /  Inch
FILTER
FÄRG
  • Svart   ( 6 )
  • Grå   ( 1 )
  • Kork   ( 1 )
  • Genomskinnlig   ( 1 )
Typ av yta
  • Innegolv   ( 6 )
Tjocklek
  • 3 mm   ( 1 )