chat

Möbelunderlägg, vibrationsdämpare, stolshjul

För möbler och miljöer där möbler flyttas runt mycket är möbelunderlägg mycket effektiva. Eller för hem där man vill vara extra rädd om sitt trägolv. Med våra olika typer möbelunderlägg och vibrationsdämpare skapar vi en trevligare miljö. På ett smidigt sätt kan du med våra möbeltassar flytta runt dina möbler, utan onödiga lyft, och slippa oroa ...

För möbler och miljöer där möbler flyttas runt mycket är möbelunderlägg mycket effektiva. Eller för hem där man vill vara extra rädd om sitt trägolv. Med våra olika typer möbelunderlägg och vibrationsdämpare skapar vi en trevligare miljö. På ett smidigt sätt kan du med våra möbeltassar flytta runt dina möbler, utan onödiga lyft, och slippa oroa dig över att varken förstöra golven, eller störa grannarna.  Våra möbelunderlägg passar till förvaringsmöbler, så som byråer och hyllor samt även för soffor och fåtöljer, dem finns i olika material och kan antingen vara väldigt diskreta eller bli en trevlig inredningsdetalj. En vanlig förekommande produkt är vårt möbelunderlägg i mässing som används flitigt till Howard soffor och fåtöljer.

Är du trött på att hela huset eller lägenheten vibrerar när du kör en tvätt. Med våra vibrationsdämpare för tvättmaskin får du en mer behaglig tvättstund och hemmiljö. Du placerar dem enkelt under tvättmaskinen, utan några verktyg, men gärna med en stark partner som hjälper dig lyfta upp maskinen.

Våra vibrationsdämpande möbelunderlägg för tvättmaskiner är gjorda av ett starkt gummi och dämpar effektivt mot rörelser som uppstår i och med centrifugering. Med möbelunderläggen kommer du att känna en tydlig skillnad i både ljudnivå, och vad gäller dämpningen av vibrationerna som utgörs när tvättmaskinen är i gång.

Stolshjul är populära för skolor och diverse samlingslokaler, vi har varianter som fungerar för både trä och stålstolar.

Mer
Fill in size of Legs
  X  
mm /  Inch
FILTER
FÄRG
  • Svart   ( 5 )
  • Metall   ( 3 )
  • Genomskinnlig   ( 2 )
  • Grå   ( 2 )
  • Ljusgrå   ( 2 )
  • Antikbeh. mässing   ( 1 )
  • Mässing   ( 1 )
  • Vit   ( 1 )