Fönsterhake, hasp, kasthake

Fönsterhake, hasp, kasthake

Med denna kasthake kan du stänga diverse fönster, dörrar och lådor, enkel men effektiv funktion. Ett billigt sätt att montera ett lås helt enkelt. 

PRIS

44,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Denna hasp är enkel att montera, skruvar medföljer. Vi förelslår att du alltid har ett vattenpass med i monteringen för att säkerställa en rak horisontell montering. Den kan monteras på de flesta material, så länge underlaget är platt. Rekommenderat underlag är olika typer av trä.

SPECIFIKATIONER

Elförzinkad kasthake (perfekta för fönster)
Längd: 64 mm

LIKNANDE PRODUKTER

 • 99,00 kr

  Med denna dörrhasp kommer du känna dig extra trygg när du stängt dörren. Skjutregeln används för dörrar, lådor och utrymmen, i hemmet så väl som på landstället. Med en enkel monterbar hasp har du ett lås på dörren och du slipper krångla lås och handtag. Denna dörrhasp är vanligt förekommande på förråd och utedass, men du kan givetvis använda till det du...

  99,00 kr / st
 • 8,00 kr

  Mollyplugg, gipsexpander är en väldigt användbar skruv för montering av diverse saker som behöver fästas i en vägg som består av gips. Är det en tavla, eller krok, hylla som ska monteras så är mollyplugg en väldigt användbar produkt. En gipsexpander monteras in i önskad vägg och kan bära tunga föremål. En vanlig skruv i en gipsväg, även skruv med plugg i...

  8,00 kr / st
 • 159,00 kr

  Mjuk, smart och funktionell förvaringsväska för sängbruk. Vi gillar idén av att göra din sängstund än mer uppstyrd med denna smarta förvaringsväska. Fungerar mycket bra för ipad, laptop, tidning eller dylikt. 

  159,00 kr / st
 • 19,00 kr

  Med snygga korkunderlägg för varma muggar och kastruller besparar du din köksbänk och bord från fula brännmärken. 

  19,00 kr / st