Mollyplugg, gipsexpander, metallexpander

Gipsexpander, metallexpander

Gipsexpander, metallexpander s.k mollyplugg är en väldigt användbar skruv för montering av diverse saker som behöver fästas i en vägg som består av gips. Är det en tavla, eller krok, hylla som ska monteras så är mollyplugg en väldigt användbar produkt. 

En gipsexpander monteras in i önskad vägg och kan bära tunga föremål. En vanlig skruv i en gipsväg, även skruv med plugg i en gipsvägg är inget vi rekommenderar. Det kan vara exempelvis tavlor av tyngre slag, eller annat. Men med en gipsexpander kommer du alltså inte behöva fundera över om föremålet är för tungt och du kan enkelt och smidigt hänga upp det du önskar.

PRIS

10,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Tillgängliga format
Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Används främst för montering i väggar som består av gips. Monteringen är lite trixig så följ gärna dessa steg.
Du behöver först borra ett hål mha borrmaskin, storleken på borren är detsamma som expanderns storleksnamn. Efter du borrat slår du in mollypluggen med en hammare. Efter det så tar du en skruvmejsel och skruvar in skruven så att den expanderas bakom gips skivan, så du skruvar tills du märker att det tar stopp, om du skruvar för länge och för hårt så kommer gips-skivan gå sönder, så sluta skruva när du tycker märkas att det nyper till. 

SPECIFIKATIONER

Mollyplugg i följande storlekar:

Skruvdimension: 8 mm, borr-dimension: 14 mm
Skruvdimension: 6 mm, borr-dimension: 12 mm
Skruvdimension: 5 mm, borr-dimension: 10 mm 

LIKNANDE PRODUKTER

 • 149,00 kr

  Nytt tillskott till familjen eller har barnen precis börjat gå? Den här produkten tejpas fast med dubbelhäftande tejp på kanter och hörn, fungerar på alla typer av material och skyddar dina barn från att slå sig eller göra sig illa. 

  149,00 kr / st
 • 99,00 kr

  Med denna dörrhasp kommer du känna dig extra trygg när du stängt dörren. Skjutregeln används för dörrar, lådor och utrymmen, i hemmet så väl som på landstället. Med en enkel monterbar hasp har du ett lås på dörren och du slipper krångla lås och handtag. Denna dörrhasp är vanligt förekommande på förråd och utedass, men du kan givetvis använda till det du...

  99,00 kr / st
 • 44,00 kr

  Med denna kasthake kan du stänga diverse fönster, dörrar och lådor, enkel men effektiv funktion. Ett billigt sätt att montera ett lås helt enkelt. 

  44,00 kr / st
 • 1,70 kr

  Med möbelspik fixar du snabbt iordning uppstoppade möbler som börjar släppa i fogarna.  

  1,70 kr / st