Fönsterhake, hasp, kasthake

Kasthake, fönsterhake

Med kasthake, fönsterhake stänger du diverse fönster, dörrar och lådor, monteras i trämaterial. Ett smart och billigt sätt att hålla saker stängda och på plats.  

PRIS

44,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Denna hasp är enkel att montera, skruvar medföljer. Vi förelslår att du alltid har ett vattenpass med i monteringen för att säkerställa en rak horisontell montering. Den kan monteras på de flesta material, så länge underlaget är platt. Rekommenderat underlag är olika typer av trä.

SPECIFIKATIONER

Elförzinkad kasthake (perfekta för fönster)
Längd: 64 mm

LIKNANDE PRODUKTER

 • 149,00 kr

  Nytt tillskott till familjen eller har barnen precis börjat gå? Den här produkten tejpas fast med dubbelhäftande tejp på kanter och hörn, fungerar på alla typer av material och skyddar dina barn från att slå sig eller göra sig illa. 

  149,00 kr / st
 • 79,00 kr
  KAMPANJ!

  En utvald blandning av möbeltassar som hjälper dig att få koll på just vilka tassar du behöver. Kitet inkluderar självhäftande tassar, tassar som ska glida på mattor, och även anti-glid tassar. Vi har även inkluderat ett par mindre verktyg som hjälper dig att montera dina tassar, och ta måtten på dina möbelben.

  79,00 kr / st
 • 59,00 kr

  FurnitureWear

  Stolsits anpassade till pinnstolar. Strapsen är av skinnimitation, och kudden i filtmaterial. Gör dina stolar än mer bekväma.

  59,00 kr / st
 • 79,00 kr

  Denna gummimatta är framtagen för att göra ditt liv i köket än mer behagligt. Håll saker och ting på plats på din diskbänk. 

  79,00 kr / st