Kampanj
Möbelvårds-kit

Möbelvårds-kit

En utvald blandning av möbeltassar som hjälper dig att få koll på just vilka tassar du behöver. Kitet inkluderar självhäftande tassar, tassar som ska glida på mattor, och även anti-glid tassar. Vi har även inkluderat ett par mindre verktyg som hjälper dig att montera dina tassar, och ta måtten på dina möbelben.

PRIS

79,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Med vårt egna ihopplockade kit av produkter vill vi inspirera till att vårda dina möbler och inredning. Kitet innehåller olika typer av tassar, som antingen klistras eller hamras på, samt ett par små men mkt användbara verktyg.

SPECIFIKATIONER

Boxen har måtten 160 mm x 80 mm, och passar perfekt in som förvaring i ditt städskåp.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 149,00 kr

  Nytt tillskott till familjen eller har barnen precis börjat gå? Den här produkten tejpas fast med dubbelhäftande tejp på kanter och hörn, fungerar på alla typer av material och skyddar dina barn från att slå sig eller göra sig illa. 

  149,00 kr / st
 • 99,00 kr

  Med denna dörrhasp kommer du känna dig extra trygg när du stängt dörren. Skjutregeln används för dörrar, lådor och utrymmen, i hemmet så väl som på landstället. Med en enkel monterbar hasp har du ett lås på dörren och du slipper krångla lås och handtag. Denna dörrhasp är vanligt förekommande på förråd och utedass, men du kan givetvis använda till det du...

  99,00 kr / st
 • 44,00 kr

  Med denna kasthake kan du stänga diverse fönster, dörrar och lådor, enkel men effektiv funktion. Ett billigt sätt att montera ett lås helt enkelt. 

  44,00 kr / st
 • 99,00 kr

  FurnitureWear

  Sittdynor av högsta kvalitet. Gör dina stolar än mer bekväma.

  99,00 kr / st