chat
INSPIRATION

Bästa möbeltassar för utomhusmöbler!

Att använda möbeltassar utomhus har flera fördelar såsom att möbeln skyddas från fukt i marken och att stolsbenen slipper fastna i gräsmattan eller halka ner i en springa i terrassen. Så om du är redo för att göra iordning balkong eller terass, här följer ett par produkter som gör livet enklare för dig och dina möbler.

1. Fothuv för utomhusmöbler

Dessa runda rörskydd i svart för stolar, bord och andra möbler med runda ben är perfekt till utomhusbruk. Med våra enkla och praktiska rörskydd hindrar du dina möbler från att sjunka ner i marken - du slipper leriga och rostiga möbler - och hål i gräsmattan. Alltid mycket uppskattat! 

Rörskydden är gjorda i ordentlig plast med en större platta i botten och rörskydden / fothuven trycks enkelt fast på dina möbelben.

 

2.     Grythyttans rörskydd & stolsskydd till Grythyttans Bryggeriserie

Grythyttans rörskydd för böjda rörben är perfekta till deras populära stålmöbler. Rörskydden passar till Grythyttans Fåtölj A2, Stol 1, Solstol A3, Fotpall A3, Soffa A3 och stol High Tech. Rörskydden finns i både grått och svart och fungerar fint för alla typer av underlag – trätrall, terrass, gräsmatta, betong eller brygga. I tillägg är de enkla att montera. 

Våra skydd för Grythyttans bryggeriserie är gjorda i högkvalitativ plast, har en transparent färg, och fungerar lika bra inomhus som utomhus.

3.     Möbelbollar i massiv gummi

Våra ljusgrå möbelbollar i massivt gummi mäter 50 mm i diameter och är utmärkta för utomhusmiljöer. De är slitstarka, vädertåliga och passar flera olika sorters stolsben. Som att det inte vore nog, har de ytterligare fördelar såsom:

  •        Lätt att montera
  •        Dämpar störande ljud
  •        Skyddar golv och terrass mot repor
  •        Inte känslig för vinkeln på stolsbenen
  •        Höjer stolen 16 mm
  •        Passar de flesta stolsbens profiler
  •        Svensktillverkade

4.     Möbeltassar i plast med rörnit och eller spik 

Dessa multifunktionella möbeltassar i plast med rörnit är tillverkade av ren plast och utmärkta för utomhusmöbler i trä och för möbler som ska stå på mattor, tex på en balkong eller terrass. Möbeltassarna fäster ordentligt i trämöbeln och plastmaterialet skyddar från fukt och väta i marken. Möbeltassarna glider också smidigt på din inom eller utomhusmatta.     . 

Man kan förvånas över hur enkla produkter som denna kan förbättra ditt hem! Finns i olika storlekar och kan med fördel sättas på utemöbler av trä.

För bästa resultat vid montering, vänd möbeln upp och ner på och gör rent ytan där tassen ska sitta. Slå sedan fast tassen i möbeln med en hammare eller gummiklubba. Om möbeln är i hårt trä rekommenderar vi att du förborrar ett hål innan du slår fast tassen.

5.     Justerbara möbeltassar i metall

Ge dina favorit-utemöbler en uppgradering de förtjänar med dessa möbelförhöjningar. Möbeltassarna är av metall med gummiyta och passar bra till rustika trämöbler. De sitter fast ordentligt, rostar inte och skyddar möbeln från fukt och väta i marken. I tillägg är de justerbara så att du kan bestämma höjden. Vad väntar du på?

För bästa resultat vid montering - märk ut vart i möbeln du vill sätta tassen och borra ett 25 mm djupt och ca 12 mm brett hål på platsen. Skruva i pluggen i hålet ordentligt och skruva sedan i själva tassen i pluggen. Anpassa sedan tassen till den höjd du vill ha.