Glidhjul för stol

Glidhjul för stol

Möbelhjul för flytt av fåtölj/stol. I offwhite lackerad stål. Underlättar förflyttning av stol med eller utan sittande person. Utformat för att också minska risken för tippning framåt.Säljes per styck, minsta antal 2 st.


REKOMMENDERAD FÖR:
YTA
Trägolv, Laminatgolv, Klinkergolv, För flytt
MÖBELTYP
Stol, Soffa, Förvaring, Bord
HJGLID
PRIS

122,00 kr / st        / order

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Vänd din möbel upp och ner på. Skruva fast hjulet ordentligt i din möbel med skruv anpassad för möbel materialet. Är din möbel i trä rekommenderar vi att du förborrar ett hål där du vill fästa hjulet.

SPECIFIKATIONER

Hjulet fästes bakom främre stolsben. Två hjul behövs för varje stol. Enkla att montera.

Passar alla stolsben (minimum 20 mm).
Borrhål 10×75 mm.
Dia x bredd mm 50×25
Bygghöjd (mm)80
Två hjul klarar 100 kg

LIKNANDE PRODUKTER

 • 120,00 kr

  Möbelhjul i solid mässing med en skyddande gummiring runt möbelhjulet.Möbelhjulen säljs per styck

  120,00 kr / st
 • 79,00 kr

  Möbelhjul i grå lackerad stål som underlättar att flytta en person som sitter i en stol. Utformat för att också minska risken för tippning framåt.

  79,00 kr / st
 • 35,00 kr

  Lackade möbelunderlägg i metallgods, välj mellan mässing,svart eller antikpläterad. Skyddar golv mot tryckmärken från möbelben och möbelhjul som soffor flyglar och andra tunga möbler. Komplettera med självhäftande tassar undertill. Letar du efter annat material. Se istället vår kategorisidan för våra olika möbelunderlägg.

  35,00 kr / st
 • 7,50 kr

  Gör slag i saken och se till att uppgradera ditt hem med tassar av rang. Dessa möbeltassar är av kanonkvalitet, gjord av tjock filt och starkt gummi. Möbeltassarna kommer ge dina möbler ett ordentligt antiglid och skydda dina golv från repor. Självhäftningen på baksidan är som alla våra självhäftande tassar av högsta kvalitet och sitter fast ordentligt på...

  7,50 kr / st

Ladda ner