Förvaringsväska, laptopförvaring för sängen

Förvaringsväska, smart förvaring för sängbruk

Mjuk, smart och funktionell förvaringsväska för sängbruk. Vi gillar idén av att göra din sängstund än mer uppstyrd med denna smarta förvaringsväska. Fungerar mycket bra för ipad, laptop, tidning eller dylikt. 

PRIS

159,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 3-5 dgr

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Skjut in väskans lock under bäddmadressen, vips så har du en mjuk och smart förvaringsväska för laptop, ipad och dylikt.

SPECIFIKATIONER

L: 340 mm H:260 mm 

LIKNANDE PRODUKTER

 • 99,00 kr

  Med denna skjutregel i svart färg kommer du känna dig extra trygg när du stängt dörren. Skjutregeln används för dörrar, lådor och utrymmen, i hemmet så väl som på landstället. Med en enkel monterbar hasp har du ett lås på dörren och du slipper krångla lås och handtag. Denna dörrhasp är vanligt förekommande på förråd och utedass, men du kan givetvis...

  99,00 kr / st
 • 99,00 kr
  KAMPANJ!

  En utvald blandning av möbeltassar som hjälper dig att få koll på just vilka tassar du behöver. Kitet inkluderar självhäftande tassar, tassar som ska glida på mattor, och även anti-glid tassar. Vi har även inkluderat ett par mindre verktyg som hjälper dig att montera dina tassar, och ta måtten på dina möbelben.

  99,00 kr / st
 • 59,00 kr

  FurnitureWear

  Stolsits anpassade till pinnstolar. Strapsen är av skinnimitation, och kudden i filtmaterial. Gör dina stolar än mer bekväma.

  59,00 kr / st
 • 79,00 kr

  Denna gummimatta är framtagen för att göra ditt liv i köket än mer behagligt. Håll saker och ting på plats på din diskbänk. 

  79,00 kr / st