chat
INSPIRATION

Dörrhasp - så här monterar du haspar till dörr.

1. Vad är en dörrhasp för något?

En hasp och fönsterhake är produkter som används för att hålla saker stängda. Den kan bland annat användas på fönster, dörrar, grindar, luckor och lådor. Här på Möbeltassen erbjuder vi två olika haspar, en Fönsterhake, hasp, kasthake och en Hasp, skjutregel. 

2. Våra dörrhaspar passar till:

Hasparna har många användningsområden eftersom de kan användas på alla material som skruvar kan fästas i, till exempel olika typer av trä. Våra produkter är dessutom tillverkade i stål vilket gör att de tål alla väder och kan placeras både inom- och utomhus. Användningsmöjligheterna är således många men här nedan följer inspiration på vart du kan placera våra olika produkter:

* Hasp, skjutregel: Lådor, luckor, förråd, utedass och grindar.

* Fönsterhake, hasp, kasthake: Fönster, dörrar och lådor. 

3. Så här enkelt monteras dörrhaspar: 

Båda våra haspar är mycket enkla och smidiga att montera:

För att få Hasp, skjutregel på plats krävs det att du har tillgång till antingen en stjärnmejsel eller en skruvdragare med korrekt bits. Vi rekommenderar dessutom att du använder dig av ett vattenpass för en rak och horisontell montering. När haspen är horisontell och på önskad placering skruvar du enbart fast de skruvar som medföljer för att fästa produkten.

Fönsterhake, hasp, kasthake är till och med lättare att montera än ovanstående hasp. Allt som behövs här är att skruva in kasthaken och öglan vid önskad placering.