Tavelkrok, betongkrok, självhäftande krokar

I vårt sortiment av smarta och funktionella krokar fokuserar vi på tavelupphängning och handdukshängare i olika former, material och för en mängd av ytor. Våra produkter gör det enkelt, och vi tycker att arbetet med att hänga upp tavlor, handdukar och inredning i stort och ska vara en syssla som är lika enkelt som kul. Att hänga upp tavlor behöv...

I vårt sortiment av smarta och funktionella krokar fokuserar vi på tavelupphängning och handdukshängare i olika former, material och för en mängd av ytor. Våra produkter gör det enkelt, och vi tycker att arbetet med att hänga upp tavlor, handdukar och inredning i stort och ska vara en syssla som är lika enkelt som kul. Att hänga upp tavlor behöver inte innebära ett borrande. Bland våra väggkrokar hittar ni tavelkrokar i mässing eller stål och för olika ytor, såsom trä, betong eller kakel där man kan använda sig av exempelvis självhäftande krokar och/eller sugproppskrokar. 

Välj storlek på tavelkrok efter storlek på objekt eller behov, och gör arbetet med att hänga upp tavlor till något snabbt och smidigt. Våra betongkrokar innebär bara ett hammarslag, istället för att borra, skruva och plugga. Tavelkrok för betong är används exempelvis ofta i lägenheter där man inte vill störa sina grannar i onödan. För badrum och kök är det extra smidigt att kunna använda sig av självhäftande krokar. I de fall där man vill testa en position eller exempelvis en temporär dekoration som julpynt eller liknande fungerar även klisterkrokar och sugproppskrokar.

Passa på att bunkra upp med några påsar väggkroks-paket att ha i städförrådet!

Mer

Tavelkrok, betongkrok, självhäftande krokar Det finns 6 produkter.

FILTER
FÄRG
  • Vit   ( 3 )
  • Svart   ( 1 )
  • Mässing   ( 1 )
  • Borstad Stål   ( 1 )
  • Silikon   ( 1 )
Rörskyddstyp
  • Utvändig   ( 1 )