chat
Handdukshängare, självhäftande krokar, borstad stål

Handdukshängare självhäftande

Handdukshängare självhäftande i borstad stål fungerar perfekt som handdukshängare. Denna smarta krok går att fästa på alla sorters väggar utan inblandning av varken borr eller hammare. Klistret på den självhäftande kroken håller en hög kvalitet och håller för handdukar.

En enkel krok med en stor funktion helt enkelt. Används med fördel på kakel och i våtrumsmiljöer där det finns risk att man borrar fel och förstör våtrums-spärren. Om du vill ha en snabb och smidig montering denna handdukshängare verkligen att rekommendera.
Artikeln har följande karaktäristika
Möbeltyp:
Inomhus
Golvyta:
Alla golvtyper
PRIS

75,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Du behöver minst köpa 32 av denna produkt
Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Våra lättillgängliga väggkrokar brukar komma väl till pass under snabba inredningsinsatser, och sena kvällsstädningar. Med tavelkrokar, betongkrokar och klisterkrokar behöver du inte en borrmaskin, knappt en hammare. För klisterkrokarna, se till att torka av ytan med en våttrasa innan du fäster dem på ytan. 

SPECIFIKATIONER

Denna krok kommer i storlek 45 x 45 mm och med finishen borstad stål.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 12,50 kr

  Krångla inte till det, med krokar badrum självhäftande så slipper du borra och plugga, tänk om du ångrar dig? Med de här självhäftande krokarna kan du ångra dig hur ofta du vill. De fungerar perfekt som handdukshängare i badrum, kök och våtutrymmen.

  Från 12,50 kr / st
 • 25,00 kr

  För snabb montering av praktisk handdukshållare i badrum och våtutrymmen. 

  Från 25,00 kr / st
 • 72,50 kr

  Tavelhängare självhäftande, vad kan vara mer easy DIY än just dessa produkter. Du bör ha ett gäng i städskåpet, för varje hem och tillfälle. För att du ska kunna få en trevlig och behaglig miljö behöver du produkter som styr upp ditt hem. Och vi vet att man inte orkar hämta borrmaskinen för varje tillfälle. Tesa har gjort ett kanonjobb, och dessa...

  Från 72,50 kr / st
 • 82,50 kr

  Med Tesa självhäftande krok gör du det enkelt. Hanterar upp till 4 kg, 2 pack. Du bör ha ett gäng hemma i städskåpet för varje hem och tillfälle. För att du ska kunna få en trevlig och behaglig miljö behöver du produkter som styr upp ditt hem. Och vi vet att man inte orkar hämta borrmaskinen för varje tillfälle. Tesa har gjort ett kanonjobb, och dessa...

  Från 82,50 kr / st