chat

LEVERANS

LEVERANSTID  

Normalt har vi en leveranstid på ca 2-6 dagar, beroende på helgdagar och dag som ordern gjordes.  

LEVERANSKOSTNADER  

Exakt fraktkostnad specificeras i kassan, den är beroende av vikt och volym. Våra leveranskostnader startar generellt från 49 kr / paket inom Sverige.    

RETURER  

Som kund har du enligt distansförsäljningslagen alltid rätt att ångra din beställning, utan någon specifik anledning inom 14 dagar från då du mottagit varan.  Läs mer om detta på vår returpolicy.   

FRAKT INOM SVERIGE  

Vi sänder dina varor med Postnord eller med annan transportör, vanligtvis Dhl som levererar dem till närmaste utlämningsställe (Dhl servicepoint) för din postadress.  

FÖRETAGSFÖRSÄNDELSER  

Var noga med att det finns folk på plats för att ta emot sändningen, annars kan du bli debiterad för leveranshinder. Detta är en kostnad som Dhl debiterar oss om ingen finns på plats.  

FÖR EJ UTHÄMTADE PAKET

Om du inte hämtar ut ditt paket på ditt utlämningsställe inom en vecka, kommer  paketet att returneras automatiskt. I de fall  debiteras du som kund för returen till oss, 59 kronor i avgift + fraktkostnaden. (Detta är den avgift som DHL fakturerar oss för att hantera returen)    

LEVERANSFÖRSENINGAR  

Om leveranstiden ändras för din beställning, kommer vi att meddela dig detta så fort som möjligt.    

SKADADE VAROR  

Kontrollera genast att varorna är i oskadat/fullgott skick, när de anlänt till dig. Om varorna är skadade eller felaktiga, meddela oss då per e-mail [email protected] snarast.