chat
Dörrstopp för golv

Dörrstopp för golv

En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i gummi.

REKOMMENDERAD FÖR:
YTA
Trägolv, Laminatgolv
PRIS

34,50 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Dörrstoppen används främst för att monteras i golv, men kan även fästas i vägg. För att montera behöver du en borr med måttet 10 mm, då bulten som medföljer är 10mm. Kan fästas i trägolv och betonggolv, för betonggolv ska den medföljande pluggen användas. 

SPECIFIKATIONER

Diameter: 40 mm, höjd: 49 mm.
Diameter: 25 mm, höjd: 30 mm.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 15,00 kr

  Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet är av mjukt gummi, och dämpar ljud och skyddar från skador i vägg. 

  15,00 kr / st
 • 34,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  34,00 kr / st
 • 19,00 kr

  Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

  19,00 kr / st