chat
Dörrstopp för golv

Dörrstopp för golv

En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i solid gummi.

Artikeln har följande karaktäristika
Möbeltyp:
Inomhus
Golvyta:
Alla golvtyper
PRIS

50,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Dörrstoppen används främst för att monteras i golv, men kan även fästas i vägg. För att montera behöver du en borr med måttet 10 mm, då bulten som medföljer är 10mm. Kan fästas i trägolv och betonggolv, för betonggolv ska den medföljande pluggen användas. 

SPECIFIKATIONER

Diameter: 48 mm, höjd: 58 mm. (denna storlek inkluderar bult och plugg)
Diameter: 40 mm, höjd: 49 mm.
Diameter: 25 mm, höjd: 30 mm.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 17,50 kr

  Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet finns i mjukt gummi och silikon. Den dämpar ljud och skyddar från skador i väggen. 

  Från 17,50 kr / st
 • 39,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  Från 39,00 kr / st
 • 20,00 kr

  Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

  Från 20,00 kr / st
 • 99,00 kr
  Ny

  Är du på jakt efter ett nedfällbart dörrstoppsbeslag? I så fall har du kommit rätt. Med detta dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp som håller upp dörren för dig, används främst för "torra miljöer", då dörrstoppen är inte av rostfritt stål.

  Från 99,00 kr / st