chat
Dörrstopp, skydd för dörrhandtag

Dörrstopp handtag, dörrhandtag skydd

Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

PRIS

19,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Dörrstoppen monteras på dörrhandtaget. Dörrstoppen är tillverkad i silikon och har en flexibel storlek och passar de flesta dörrhandtag.

SPECIFIKATIONER

Dörrstoppen monteras direkt på handtag, är 20mm i diameter och kan stretchas upp till att passa dörrhandtag med en diameter upp till 20-25 mm.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 15,00 kr

  Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet är av mjukt gummi, och dämpar ljud och skyddar från skador i vägg. 

  15,00 kr / st
 • 29,00 kr

  En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i gummi.

  29,00 kr / st
 • 34,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  34,00 kr / st