chat
Dörrstopp, självhäftande

Självhäftande dörrstopp väggskydd

Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet finns i mjukt gummi och silikon. Den dämpar ljud och skyddar från skador i väggen. 

Artikeln har följande karaktäristika
Möbeltyp:
Inomhus
Golvyta:
Alla golvtyper
PRIS

23,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

För bästa resultat vid montering - mät ut vart på väggen du ska sätta din dörrstopp, där dörrhandtaget slår i väggen. Rengör platsen på väggen med rengöringsmedel och trasa, ta bort det skyddande pappret på dörrstoppen och tryck fast dörrstoppen på väggen.

SPECIFIKATIONER

Väggskyddet finns i tre färger och två olika storlekar: 40 mm och 70 mm i diameter.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 25,00 kr

  En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i solid gummi.

  Från 25,00 kr / st
 • 39,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  Från 39,00 kr / st
 • 20,00 kr

  Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

  Från 20,00 kr / st
 • 99,00 kr

  Är du på jakt efter ett nedfällbart dörrstoppsbeslag? I så fall har du kommit rätt. Med detta dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp som håller upp dörren för dig, används främst för "torra miljöer", då dörrstoppen är inte av rostfritt stål.

  Från 99,00 kr / st