chat
Nedsatt pris
Bänkskärm Fold

Bänkskärm Fold

För arbetsplatser och skolor som vill förbättra arbetsmiljön. Stiliga bänkskärmar av filtmaterial är förvånsvärt effektiva. Bänkskärmen Silence har flertalet funktioner, som förbättrar arbetsmiljön, inte bara skapar den en visuell avskärmning utan även är dem effektiva ljudabsorbenter, ljuddämpar samtal mellan personer och fångar även upp allmänt ljudbuller i rummet.

Skärmen är tillverkad av återvunnet material och är enkel att återvinna, den består till 100% av polyester. 

Artikeln har följande karaktäristika
Möbeltyp:
Inomhus
Golvyta:
Alla golvtyper
VARUMÄRKE
SilentDecor
PRIS

679,15 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

-15%

799,00 kr

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Skärmen levereras omonterad, två fötter av filtmaterial medföljer som enkelt kläms fast i skärmen. På 1 minut är skärmen monterad och redo för att förbättra arbetsmiljön in klassrum och på arbetsplatser. 

SPECIFIKATIONER

Finns i en storlek, höjd ca 50 cm.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 129,00 kr

  Nytt tillskott till familjen eller har barnen precis börjat gå? Den här produkten tejpas fast med dubbelhäftande tejp på kanter och hörn, fungerar på alla typer av material och skyddar dina barn från att slå sig eller göra sig illa. 

  Från 129,00 kr / st
 • 89,00 kr

  Denna gummimatta är framtagen för att göra ditt liv i köket än mer behagligt. Håll saker och ting på plats på din diskbänk. 

  Från 89,00 kr / st
 • 594,15 kr 699,00 kr -15%

  SilentDecor

  För arbetsplatser och skolor som vill förbättra arbetsmiljön. Stiliga bänkskärmar av filtmaterial är förvånsvärt effektiva. Bänkskärmen Silence har flertalet funktioner, som förbättrar arbetsmiljön, inte bara skapar den en visuell avskärmning utan även är dem effektiva ljudabsorbenter, ljuddämpar samtal mellan personer och fångar även upp allmänt...

  Från 594,15 kr 699,00 kr -15% / st
  Reducerat pris!
 • 21,25 kr 25,00 kr -15%

  Skyddshörn i silikon, självhäftande. Nytt tillskott till familjen eller har barnen precis börjat gå? Den här produkten tejpas fast på kanter och hörn, fungerar på alla typer av material och skyddar dina barn från att slå sig eller göra sig illa. 

  Från 21,25 kr 25,00 kr -15% / st
  Reducerat pris!