chat
Dörrstopp, dörrhållare

Uppfällbart dörrstopp

Uppfällbart dörrstopp som hjälper dig att hålla dörren på plats. Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i stål som fälls ned när man vill använda det och som håller dörren på plats. Främst avsedd för inomhusbruk, då den inte är av rostfritt stål. 

Artikeln har följande karaktäristika
Möbeltyp:
Inomhus
Golvyta:
Alla golvtyper
PRIS

99,00 kr / st inkl. moms        / order  inkl. moms

Leveranstid: 2-3 arb.dagar

Slut på lager

Bli notifierad när den är tillbaks

MONTERING

Säkerställ att dörren du vill fästa dörrstoppen på är av trä, så att det går att skruva in skruv. Ingen förborrning i dörren ska behövas. 

SPECIFIKATIONER

Dörrstopp i stål, själva stålbenet är cirka 180mm långt. Dörrstoppen skruvas/monteras i dörren med vanliga träskruv. Skruv ingår ej.

LIKNANDE PRODUKTER

 • 17,50 kr

  Smart självhäftande dörrstopp väggskydd som monteras på väggen för att skydda från dörrhandtaget. Väggskyddet dämpar smällar från dörrhandtaget, väggskyddet finns i mjukt gummi och silikon. Den dämpar ljud och skyddar från skador i väggen. 

  Från 17,50 kr / st
 • 25,00 kr

  En perfekt dörrstopp som håller i alla väder. Klassisk design och funktion. Tillverkad i solid gummi.

  Från 25,00 kr / st
 • 39,00 kr

  Är det inte tröttsamt med dörrar som hela tiden går igen? Med vår dörrstopp har du ett problem mindre. En effektiv dörrstopp i plast/gummi, fungerar som en klassisk dörrkil som håller dörren på plats, i alla typer av miljöer och dörrar för inomhus och utomhusbruk. Vår dörrstopp håller i alla väder. Dörrstoppen är av klassisk design i svart. Du kommer med...

  Från 39,00 kr / st
 • 20,00 kr

  Dörrstopp handtag, monteras enkelt och skyddar vägg och dörr. I silikon, med transparent material smälter den in i alla sorters miljöer. Klassisk design och funktion.

  Från 20,00 kr / st