Dörrstopp och dörrhållare

I vår produktkategori dörrstopp återfinns en rad klassiker som funnits i årtionden i kombination med ett par nyutvecklade produkter som passar alla olika behov av att hålla dörrar öppna, eller som skydd av dörr och vägg.  En del av våra dörrstopp kräver lite montering, för andra dörrstoppar krävs ingen skruvmejsel eller borr. Populära produkter ...

I vår produktkategori dörrstopp återfinns en rad klassiker som funnits i årtionden i kombination med ett par nyutvecklade produkter som passar alla olika behov av att hålla dörrar öppna, eller som skydd av dörr och vägg.  En del av våra dörrstopp kräver lite montering, för andra dörrstoppar krävs ingen skruvmejsel eller borr. Populära produkter inom dörrstopp är väggskydd som fästes direkt på antingen dörr eller vägg. Effektiva dörrstopp för handtag är något som vi ser i alla hus med en dörr. Vad är tråkigare än just fula märken på väggar av dörrhandtag. Beroende på smak, behov och miljö har vi ett sortiment av dörrstopp som vi ser passar alla olika inredningsstilar och miljöer såsom skolor och hotell.  

Vid val av dörrstopp så bör du ta hänsyn till om dörren är tung eller lätt, och vilket material dörren är av, vid glasdörrar finns det specifika dörrstopp, samt om det är är inomhus eller utomhus som du är i behov av dörrstopp. Våra dörrstopp finns i olika material, i plast, silikon och dörrstopp i gummi.

Mer
FILTER
FÄRG
  • Vit   ( 1 )
  • Svart   ( 2 )
  • Silikon   ( 1 )